Koszyk zakupów

 x 
Twój koszyk jest pusty

POLITYKA PRYWATNOŚCI SKLEPU INTERNETOWEGO

 

Warunki korzystania z serwisu

Korzystając ze sklepu akceptujesz zasady naszej Polityki Prywatności znajdujące się poniżej. Jeżeli nie zgadzasz się z którymkolwiek punktem, prosimy o niekorzystanie z naszego sklepu internetowego.

 

Dane osobowe

W czasie korzystania z serwisów możesz zostać poproszony o podanie niektórych swoich danych osobowych poprzez wypełnienie formularza lub w inny sposób. Dane o które będziesz proszony, to w większości przypadków imię i adres e-mail. W przypadku formularzy zamówień będziesz proszony o podanie pełnych danych osobowych.

Wymagamy tylko tych danych, które są niezbędne do działania serwisu. Niepodanie wymaganych danych zablokuje czynność, której te dane dotyczyły.

Wszystkie uzyskiwane dane osobowe są chronione i wykorzystywane wyłącznie do celów informacyjnych i marketingowych, na potrzeby naszej firmy zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29.09.1997 (Dz. u. nr 133 poz. 883).

 

Zamawianie produktów

Zamawianie produktów oferowanych przez nasz sklep wymaga podania w odpowiednim formularzu pełniejszych danych adresowych. Pola obowiązkowe są oznaczone.

Wszystkie podane przez Ciebie informacje pozostają bezpieczne w naszej bazie danych. Nie ma do niej dostępu nikt niepowołany, jest ona dobrze zabezpieczona.

Nigdy nie przekazujemy tych danych osobom trzecim, nigdy też nie wykorzystujemy ich do innych celów niż te bezpośrednio związane ze sklepem, czyli realizacji zamówień. Wszystkie podane przez siebie informacje możesz w każdej chwili zmienić lub usunąć.

W momencie składania zamówienia będziemy Cię prosić o podanie:

* imienia i nazwiska oraz pełnego adresu

* Twojego adresu e-mail

* numeru telefonu

* loginu i hasła

 

Wszystkie te dane będą wykorzystywane w celu potwierdzenia zamówienia, wysłania produktów oraz kontaktowania się w celu realizacji zamówienia.

 

Niezapowiedziane wiadomości i newslettery

Zastrzegamy sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe posiada i które zgodziły się z Polityką Prywatności.

Panel logowania

Dane teleadresowe

Uzdrowisko Wysowa SA
38-316 Wysowa-Zdrój 149
NIP:738-000-55-90 
 
Sprzedaż detaliczna
tel./fax. 18 351 14 04
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
 
Dział Handlowy
tel. 18 353 24 94
tel/fax: 18 353 24 93
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
 
Płatności
Przelew na konto:
Kredyt Bank S.A.
93150015591215500503710000

Wysyłkę realizujemy firmą kurierską.
Cena za przesyłkę do 30 kg:
15zł wpłata na konto
20zł pobranie